Kennismaken met KIJK! Onze makelaar

 

Even kennismaken

Graag willen wij met je kennismaken. Wij zijn Palmyra Lourier (links op de foto) en Angenette Struis (rechts op de foto).

Samen vormen wij KIJK! Onze makelaar. We zijn een klein makelaarskantoor, dat persoonlijk contact heel belangrijk vindt. Zo zijn wij niet alleen per mail en telefoon bereikbaar, maar ook per app. We maken ook veel gebruik van social media als Facebook en LinkedIn. Wij geloven in open en eerlijk samenwerken en vooral datgene doen waar je goed in bent.

We hebben de taken verdeeld. Palmyra neemt vooral de makelaarstaken op zich. Angenette zorgt voor een goede afhandeling van alle boekhoudkundige en administratieve zaken.

Werkgebied

Ons werkgebied ligt met name in Rotterdam-Nesselande en de wijken en dorpen hier omheen. Palmyra woont al 14 jaar in Nesselande en daarvoor in Zevenkamp, daardoor weet zij alle ins en outs van deze wijken en kan dit goed overbrengen aan potentiële kopers. Angenette is een geboren Rotterdamse, ook zij is goed op de hoogte.

 

Branchevereniging

Kijk! Onze makelaar is aangesloten bij branchevereniging vastgoedpro. Meer informatie vind je op www.vastgoedpro.nl .

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Like dan onze Facebookpagina:http://kijkonzemakelaar.nl/facebook-pagina/ .

Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis ons e-book over het selecteren van een makelaar: http://kijkonzemakelaar.nl/makelaar-kiezen-lastig-niet-met-ons-e-book/

Heb je nog vragen? Mail ons op info@kijkonzemakelaar.nl of bel/app op 06-57050337.